EU PROJEKT MOJ PROJEKT 2019

Včeraj smo v programu socialne aktivacije v okviru kampanje EU PROJEKT MOJ PROJEKT 2019, ki jo že peto leto zapored izvaja služba vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko organizirali dogodek promocije projekta Življenje – moja priložnost, Ne odlašaj – izberi zase priložnost še danes! Dogodek se je odvijal v parku pri trgovini Kraški kotiček, kjer so bile postavljene promocijske stojnice na katerih se je s promocijskim materialom in izdelki, ki so nastali v programu predstavila izvajalska organizacije Društvo »VEZI« ter ostali deležniki s katerimi v projektu sodelujemo, tako s trga dela kot lokalnega okolja: predstavili so se Kosovelova Knjižnica Sežana ter Ljudska Univerza Sežana s predstavitvijo aktualnih programov in dejavnosti, Zdravstveni dom Sežana-Zdravstveno vzgojni center z meritvami sladkorja v krvi, krvnega tlaka ter analizo sestave telesa, Primož Čuš s.p. Prosti čas s predstavitvijo vadbe za vse starosti Vadbeni center Freetime Sežana, Matjaž Lindič, Apetit s.p s predstavitvijo zdravih obrokov, socialno podjetje Eko kmetija Brinjevka, Kraški kotiček, Kavarna in okrepčevalnica Integrali s prikazom delavnice od semena do sadike- priprava eko sadik ter zaposlitveni center Zavod Bodika s predstavitvijo delavnice od žita do kruha. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki ste nas obiskali in nam izrazili podporo.